Как да инвестирате

5 стъпки към първата Ви инвестиция с PARTNERS INVESTMENTS
1
Свържете се с финансов експерт от ПАРТНЪРС ГРУП БГ и си уговорете среща.

ПАРТНЪРС ГРУП БГ има представители из цяла България, така че можете без проблем да си уредите лична среща с финансов експерт на най-удобното за Вас място. 

2
По време на срещата финансовият експерт ще Ви помоли да попълните кратък инвестиционен въпросник.

За да постигне най-добре Вашите цели, PARTNERS INVESTMENTS трябва първо да знае какви са Вашите инвестиционни планове и очаквания. Инвестиционният въпросник ни дава възможност да разберем Вашето отношение към риска и Вашия инвестиционен профил, които след това служат за определяне на правилната инвестиционна стратегия за Вас.

3
Тази стратегия ще бъде избрана от Вас и нас, заедно с финансовия експерт.

Въз основа на резултатите от инвестиционния въпросник, нашите финансови експерти ще Ви помогнат да изберете инвестиционната стратегия, която най-добре отговаря на Вашите възможности и изисквания. Този избор определя и състава на Вашия портфейл.

4
Можете да преразгледате инвестициите си по всяко време.

Най-съвременните технологии Ви дават възможност да проверявате състоянието на инвестициите си онлайн, навсякъде и по всяко време.

5
Ние се грижим за Вашите средств като за свои.

Благодарение на компанията PARTNERS INVESTMENTS, която е строго регулирана от българските и словашките регулаторни органи, Вашите пари се инвестират в топ инвестиционни инструменти и можете да се наслаждавате на живота без притеснения.

Разгледайте нашите продукти