За нас

Ние предлагаме професионално инвестиране, достъпно за всеки

През 2019 г. PARTNERS INVESTMENTS започва да работи на инвестиционния пазар в Словакия, като се възползва от солидния професионален опит на финансови експерти от нашата партньорска компания PARTNERS GROUP SK. 

Нейната амбиция е да се хареса на всеки, който иска спестяванията му да растат още по-добре от преди – чрез ETF с акции и облигации.

Под стриктния надзор от Националната банка на Словакия, PARTNERS INVESTMENTS се стреми да предоставя на клиентите привлекателни инвестиционни решения, да управлява портфейлите им и да им предлага дългосрочно обслужване.

PARTNERS INVESTMENTS има амбиция да се хареса на всеки, който иска спестяванията му да растат още по-добре от преди - чрез ETF акции и облигации.

Нашият екип
Даниел Петракович
Даниел Петракович
Заместник изпълнителен директор
Той е опитен старши мениджър на капиталовите пазари в компания с международно присъствие на няколко континента. Даниел отговаря за администрацията, търговията, отчитането и мерките против изпирането на пари. Има и богат опит в разработването на софтуерни решения за инвестиционни компании.
Марош Овчарик
Марош Овчарик
Генерален директор
Един от най-известните анализатори на финансови продукти на пазара. Богатият опит на Марош, му дава възможност да заема ръководни позиции в няколко банки. Той е изиграл роля в създаването на най-големите портали за финансови анализи в Словакия.
Мартин Чая
Мартин Чая
Бизнес развитие (CBDO)
Опитен бизнес консултант с дълбоки познания в капиталовите пазари. Мартин е работил по успешни проекти в световни банки, брокерски къщи и компании за управление на активи. Има богат опит в администрацията, пазарните анализи и законосъобразността при различни търговци на ценни книжа.
Изпълнителен съвет
Даниел Петракович
Даниел Петракович
Заместник-председател, PARTNERS INVESTMENTS, o.c.p. a.s.
Марош Овчарик
Марош Овчарик
Председател, PARTNERS INVESTMENTS, o.c.p. a.s.
Мартин Чая
Мартин Чая
Член, PARTNERS INVESTMENTS, o.c.p. a.s.
Йозеф Бартанус
Йозеф Бартанус
Член, PARTNERS INVESTMENTS, o.c.p. a.s.
Предимства на инвестирането с PARTNERS INVESTORS
T
Прозрачни такси

PARTNERS INVESTMENTS предлага възможността да се ползват инвестиционни услуги срещу заплащане на прозрачни такси, като позволява на всички свои клиенти да инвестират без дискриминация.

V
По-високи доходи

Инвестирането в ETF е по-изгодно от закупуването на взаимни фондове. През последното десетилетие осемдесет и пет процента от всички взаимни фондове не успяха да надминат индекса S&P 500. В комбинация с професионалните съвети на нашите експерти, инвестирането с PARTNERS INVESTMENTS Ви позволява да постигнете по-висока възвръщаемост.

C
Обслужване за цял живот

Клиент, който реши да инвестира с PARTNERS INVESTMENTS, винаги ще работи с него, след като бъде определен рисков профил и избрана най-подходящата стратегия. PARTNERS INVESTMENTS е дългосрочно решение, предоставящо обслужване за цял живот на клиентите.

O
Незабавен достъп до Вашите инвестиции

Най-съвременните технологии дават възможност на клиентите да проверяват състоянието на инвестициите си бързо и лесно. Те могат да наблюдават своите инвестиции от комфорта на дома си или в движение и могат да теглят или да внасят пари по всяко време.

M
Най-съвременен софтуер

Специалният софтуер, наблюдаван от мениджър на портфейли, позволява на PARTNERS INVESTMENTS да управлява портфейли грижливо. Клиентите получават най-доброто от двата свята с PARTNERS INVESTMENTS – усъвършенствана автоматизация и личен, човешки подход.